Stavangerbaserte Wepco AS satser på det norske skybaserte ERP-systemet RamBase

Flytter alle data over fra Microsoft Axapta og satser på RamBase som forretningssystem, en av Jakob Hatteland Computer sine store nye satsinger.

Beslutningen ble tatt i august 2018, og Wepco er allerede i full drift med RamBase.

Wepco AS er et Stavangerbasert maskinerings- og mekanisk verksted med lisensgjenger for TenarisHydril, Vam, NOV Grant Prideco, JFE og API. Maskineringsverkstedet har moderne CNC maskiner og tilbyr både nyproduksjon og reparasjon av alle typer oljerelatert utstyr.

RamBase er utrolig kjekt å bruke, og gir oss god støtte og kontroll rundt vår operasjonelle drift i en travel hverdag.»

 

Implementering på rekordtid

Aumento AS, lokal partner av RamBase, har vært ansvarlig for implementeringen, og vil også være førstelinjesupport for WepCo i tiden som kommer. Prosjektleder Dag Livar Salte fra Aumento har dette å si om prosjektet:

“Implementeringen har blitt gjennomført basert på vår Fasttrack-metode, og selv med krevende og korte tidsfrister, har Wepco gått i drift som planlagt den 5. november”.

Daglig leder i Wepco, Jon Arne Ramsland, kan bekrefte at prosjektperioden ble travel, men er godt fornøyd med valget.

«WepCo har vært gjennom en hektisk og kort prosjektperiode. Det er alltid krevende å skifte ut et forretningssystem. Men RamBase er utrolig kjekt å bruke, og gir oss god støtte og kontroll rundt vår operasjonelle drift i en travel hverdag.»