RamBase Inspiration Day i Stavanger | 24. oktober.19

Velkommen til den årlige RamBase Inspiration Day på Gaffel & Karaffel i Stavanger!

Dagens tema er: KEEP, SELL, GROW.
Location: Gaffel & Karaffel

09.00 – 13.00 
Innblikk i næringslivslederes tanker rundt temaet «keep, sell or grow». Nashater er dagens moderator.
Vi avslutter formiddagen med en god lunsj i restauranten.

13.00 – 16.00
Fagprogram med workshops; velg ett av våre tre løp.
Påmelding i skjema nedenfor.

Dr. Nashater Deu Solheim loser oss gjennom formiddagen. Hun har 23 års praktisk forretningserfaring på tvers av ulike sektorer for myndigheter, frivillige organisasjoner, bedrifter, helse og olje og gass.

Solheim er Executive Management Advisor for Efab AS og administrerende direktør i Progressing Minds AS. I disse rollene hjelper hun virksomheter med M & A-integrasjon, og coacher tverrkulturelt, silo og grensesamarbeid. Hun har opptrådd som moderator på flere konferanser, vært utøvende trener for ledere og trent kompetanse innen strategisk tenking og innflytelse for team. Solheim har hatt ledende stillinger i internasjonale selskaper innen kompetanse- og læringsroller og lederutvikling. Hun har en doktorgrad i psykologi fra University of Surrey og oppnådde akkreditering som Master Negotiator fra Harvard Law School, ved Harvard Negotiation Institute.

Dagens gjester har alle på sin måte vært en del av beslutninger rundt egen virksomhet. Noen velger å selge selskaper ut til andre aktører, mens andre ønsker å beholde selskapet og vokse videre.

Hvilke tanker gjør en seg rundt disse beslutningene, finnes det en plan fra starten av eller blir veien til mens man går?
Hvilke beslutninger har de måttet tatt stilling til og hvordan har det påvirket dem selv og organisasjonene de har ledet?

Disse intervjues On Stage:

Knut Molaug, Chief Executive Officer –  Aqua Robotics AS

Tidligere konsernsjef i Akva Group og CEO i Green Mountain. Knut Molaug har ledet selskaper i stor vekst og har vært med på reisen i Akva Group fra familieselskap til børsnotering og global ekspansjon. Etter å ha ledet Green Mountain fra oppstart til å bli en solid aktør i markedet for datasenterleveranser startet han i 2017 fra bunnen av igjen med Aqua Robotics.

Hva skjer med organisasjoner i slike endringer og hvordan planlegger man et nytt oppstartsselskap?
Planlegger man for vekst, salg, eller er målet å beholde full kontroll for alltid ?

Per Kverneland – Daglig leder VVS Prefab AS

Han vil fortelle om hvordan VVS Prefab vokser og svarer på markedets behov. Hvordan man planlegger, hva som skjer uten planlegging, og hvilke konsekvenser veksten har og hvordan den påvirker selskapets ansatte og ledelse.

Kverneland har på to år virket som assisterende Daglig Leder og Business Controller og nå sist som Daglig Leder i VVS Prefab.  Han kommer fra Deloitte som senior Consultant og har virket som styremedlem i Esoft AS og Viking Stavanger Håndballklubb. 

Øystein Kjellsen – Daglig leder Varme & Bad
Varme & Bad er en landsdekkende rørleggerkjede for både privat- og proffmarkedet med rundt 200 rørleggerbedrifter og 1600 medarbeidere. De leverer vann, varme og energi til hele Norge.

Øystein har bakgrunn som regionsleder for Posten og var med i oppstarten av Sonans Privatgymnas. Øystein har vært med i ulike faser som leder, fra oppstart til snuoperasjoner og leder nå en kjede som har hatt en veldig stor vekst både organisk og gjennom oppkjøp. Han sier at en felles faktor for alle disse selskapene har vært å fokusere på kompetansebygging hos de ansatte. «Man må investere i folk og ha de beste folkene.»

Stig Hatteland – CEO i Hatteland Group.

Hatteland har grunnlagt og solgt flere selskap gjennom selskapets snart 50 år lange historie. Nå senest Norges første enhjørning AutoStore.

Fagprogram 13.00 – 16.00:

Fagspor #1
Kl. 13:30-15:00 Bli bedre kjent med RamBase – Introduksjon og demo av mulighetsrommet i RamBase.

Kl. 15:15-16:00 Support Battle – mål dine RamBase-skills mot våre konsulenter.

Fagspor #2
Kl. 13:30-16:00 Skjulte skatter i finansmodulen – vi belyser de temaene vi vet du er opptatt av.

Fagspor #3
Kl. 13:30-14:00 RamBase nå og i fremtiden – produktnyheter, fokusområder og teknologipartnere.

Kl. 14:00-14:30 RamBase Extensions – forenkling av forsendelser med Consignor.

Kl. 15:00-16:00 Veien til bedre brukeropplevelser – våre erfaringer og resultater. Avsluttes med en åpen diskusjon.

Related posts