ERP i skyen - vi støtter din bedrift: 

 

 

Elektromekanisk
produksjon

Mekanisk produksjon
engineering

Distribusjon
Wholesale

 

RamBase  – Everything Connects!

RamBase er en komplett forretningsplattform basert på en integrert ERP-løsning i skyen. RamBase gir full kontroll ved å koble sammen hele verdikjeden i ett system som samhandler, effektiviserer og forenkler alle prosesser. Resultatet er pålitelig informasjon i sanntid og viser igjen på bunnlinjen. Everything Connects!

Et av de viktigste fortrinnene til RamBase er at systemet opprinnelig er bygget for å støtte den grunnleggende, dagligdagse vareflyten i en bedrift. RamBase er ikke et økonomisystem som har fått gradvis økende funksjonalitet. Det gjør at ansatte jobber svært tett på systemet i sitt daglige virke, samtidig som ledelsen har kontroll med driften med ekte sanntidsinformasjon

 

Oppdag mulighetene

Model RamBase

Pay Extend Bill Sell Buy Make Document Deliver Connect

 

RamBase som skybasert forretningsplattform - PaaS

Hattelands ERP-system RamBase er en skybasert forretningsplattform som kan være motoren i ditt komplette digitale økosystem. La oss forklare hvorfor og hvordan:

RamBase er et skybasert forretningssystem med muligheter for plattform-as-a-service (PaaS). På toppen av et fullt integrert, industrielt ERP-system, ligger et rikt API, som muliggjør integrasjon av andre komponenter (nettsider, maskiner, etc), som har tilgang til internett. I tillegg til dette gir RamBase deg verktøyene til å tilpasse ERP-systemet til din bedrift.

Du kan også lage dine egne applikasjoner, og bruke andre datakilder enn RamBase.
Det er derfor vi kaller RamBase en forretningsplattform. Det er ikke bare en ERP-system, det er maskinen i ditt skybaserte ekosystem.

 

Sikkerhet - EMP-sikker lagring av dine data

Hatteland har sin egen EMP-sikre fjellhall for optimal datasikkerhet – og våre kunders verdifulle data kjører i separate miljø.